Posts

Matura Shtetërore 2021 / QSHA: Ulim kufirin e pikëve të notave për provimin e matematikës

Qendra e Shërbimeve Arsimore (QSHA) ka publikuar sot vendimin për ndryshimin e kufirit të pikëve për notat në provimin e matematikës të Maturës Shtetërore 2021.

Sipas Ballkan Web:

Po përgatitet një analizë e thellë me të gjitha problematikat që janë gjetur nga analiza që i është bërë testit, por dhe procesit të zhvillimit të të gjithë provimeve. Po ashtu, në këtë vendim ka ndikuar edhe fakti, se shumë maturantë kanë protestuar në lidhje me provimin e matematikës.

.